22.5 C
Athens

Παραπέμπεται σε δίκη πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε: Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών εξέδωσε βούλευμα και παρέπεμψε σε δίκη πρώην υψηλό στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας

Σε δίκη παρέπεμψε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και άσκησης βίας, σε βάρος γυναίκας υπαλλήλου της Ομοσπονδίας. Μια υπόθεση που έχει αναδείξει με σειρά δημοσιευμάτων αλλά και αρκετές αποκαλύψεις ο ΑΘΛΟΣ.

Είχε προηγηθεί η ποινική δίωξη της Εισαγγελίας, για το συγκεκριμένο, πρώην στέλεχος της ομοσπονδίας, έπειτα από καταγγελία που είχε κάνει υπάλληλος της ΕΟΚ, για όσα βίωσε από το 2014 έως το 2018.

Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Ποινική δίωξη σε βάρος του υψηλόβαθμου στελέχους της Ομοσπονδίας

Έπειτα από την εξέταση των στοιχείων η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας παρέπεμψε σε δίκη τον συγκεκριμένο, πρώην παράγοντα της ΕΟΚ.

Πρόκειται για ηγετικό πρόσωπο της προηγούμενης διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η καταγγελία καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2021.

Κατόπιν, η καταγγέλουσα κλήθηκε για κατάθεση τον Ιούλιο του 2021 και ο κατηγορούμενος, αφού παρουσίασε την θέση του, αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους μέχρι την τέλεση της δίκης.

Μετά την εξέταση των στοιχείων, παραπέμπεται σε δίκη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς