Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Ποινική δίωξη σε βάρος του υψηλόβαθμου στελέχους της Ομοσπονδίας

  Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, οι Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη στο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ που έχει καταγγελθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας το 2014

  Η καταγγελία από την υπάλληλο της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού σε βάρος της από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας το 2014, είναι μια υπόθεση της οποίας τη σοβαρότητα είχε αναδείξει από την πρώτη στιγμή το FWS, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από όσα καταγγέλθηκαν.

  Μάλιστα, στο FWS είχατε διαβάσει για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός στοιχείου – φωτιά που «έκαιγε» τον καταγγελλόμενο παράγοντα. Όπως επίσης και ένα ακόμη σοβαρότατο στοιχείο που προέκυψε κατά την κατάθεση της υπαλλήλου και το οποίο αντικρούει οποιονδήποτε ισχυρισμό θα μπορούσε να προκύψει περί «συναίνεσης».

   

  Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, οι Αρχές προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ. Λαμβάνοντας δε, υπόψη ότι έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση που τα δεδομένα της εξετάζονται εδώ και πολλούς μήνες, καθίσταται σαφές ότι δεν έχει καμία σχέση με την ενδεχόμενη «επιπολαιότητα» που μπορεί να επέδειξαν οι Αρχές στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο.

  - Advertisement -

  Ο κύκλος της προανάκρισης φέρεται να έχει ολοκληρωθεί (σας είχαμε ενημερώσει και για τις κλητεύσεις σε Γολέμη και Μορώνη) και από τα στοιχεία που προέκυψαν αποφασίστηκε η ποινική δίωξη του καταγγελλόμενου παράγοντα. Το FWS θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη μιας υπόθεσης που μπορεί να φέρει πολλούς από τους ανθρώπους που διέλυσαν το ελληνικό μπάσκετ σε πολύ δύσκολη θέση…