Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Το νέο στοιχείο και ο μάρτυρας – κλειδί που καταθέτει σήμερα

  Ο Insider του FWS γράφει για τη χθεσινή τετράωρη κατάθεση της καταγγέλλουσας και αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός κρισιμότατου στοιχείου που συντρίβει οποιαδήποτε προσπάθεια για επίκληση «συναίνεσης» από την πλευρά του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

  Η υπόθεση της καταγγελθείσας απόπειρας βιασμού στην ΕΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το FWS σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τη σοβαρότητά της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία που αξιολογούνται ως εξόχως επιβαρυντικά. Χρειάστηκε βέβαια λίγο… σπρωξιματάκι η υπόθεση (ας είναι καλά η τηλεόραση), ωστόσο το πράγμα φαίνεται πως πήρε για μπρος για τα καλά.

  https://athlosnews.gr/kataggelia-gia-apopeira-viasmoy-to-stoicheio-fotia-kai-oi-eythynes-poy-aggizoyn-tin-kefali-tis-eok/

  Χθες το βράδυ, η καταγγέλλουσα υπάλληλος της ΕΟΚ κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατησίων, απαντώντας σε κάθε ερώτηση που δέχτηκε και περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα βίωσε τόσο την εξεταζόμενη βραδιά του 2014 στην Κρήτη, όσο και στη συνέχεια εντός του εργασιακού περιβάλλοντός της.

  Οι πληροφορίες του FWS μιλούν για μια κατάθεση που θύμιζε περισσότερο… ανάκριση, όχι βέβαια στο ύφος αλλά ως προς την κρισιμότητα των ερωτήσεων. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν και για την παράθεση ενός επιπλέον αδιάσειστου στοιχείου που καταρρίπτει εν τη γενέσει της οποιαδήποτε προσπάθεια επίκλησης «συναίνεσης» από την πλευρά του κατηγορούμενου. 

  - Advertisement -

  Σήμερα είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις της μητέρας αλλά και ενός ακόμη στενού συγγενικού προσώπου της καταγγέλλουσας, που έλαβαν άμεσα γνώση για το συμβάν εκείνες τις μέρες. Πέραν αυτών όμως, υπάρχει κι ένας μάρτυρας – κλειδί που η κατάθεσή του θα βαρύνει πολύ.

  Ο κύκλος των καταθέσεων θα συνεχιστεί με εκείνη του καταγγελλόμενου υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες και όλα δείχνουν ότι η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του είναι θέμα λίγων εβδομάδων…