16.5 C
Athens

Πάρντιου: Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν στο Περιστέρι

Ο Άρης επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Λαμίας και πανηγύρισε μία νίκη που είχε ανάγκη για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να «φτιάξει» την ψυχολογία του μετά από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι Κίτρινοι χόρτασαν το κοινό τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με πέντε τέρματα για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και ένα μήνα (τότε με 5-1 κόντρα στον Παναιτωλικό), με τον Άλαν Πάρντιου να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και να αφιερώνει τη νίκη στους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι και ξυλοκοπήθηκαν από τα ΜΑΤ άνευ λόγου και αιτίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βρετανός τεχνικός:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί απ’ ότι στα προηγούμενα ματς, βάλαμε και πέντε γκολ και πήραμε το ματς. Δεν ξέρω γιατί ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Μία τέτοια νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν στο Περιστέρι και έγιναν όσα… έγιναν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά στα τελευταία ματς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο, σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, για τον Πάλμα που έκανε χατ-τρικ, όπως και για άλλους παίκτες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς