21.2 C
Athens

Κατσουράνης: Τράβηξα τόσα με τις γνωστές παράγκες, κανένα πρόβλημα αν αποχωρήσει ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει αποκτήσει ρόλο σχολιαστή κάθε αγωνιστική στους Betarades και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και να μη θεωρήσει πως κατά τη γνώμη του υπήρχε καθαρό πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη.

Βέβαια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε εκεί αφού προχώρησε σε δήλωση που θυμίζει… «αντιολυμπιακό» παράγοντα.

«Θα μπορούσε να το είχε κερδίσει πιο εύκολα το παιχνίδι ο Ολυμπιακός και να μην κρέμεται από το ένα γκολ. Γιατί όταν το ματς είναι στο ένα γκολ πάντα μπορεί να γίνει αυτό που έγινε στο τέλος, για τη φάση που λένε όλοι και μου στέλνουν μηνύματα οι Ολυμπιακοί για το λάιτ πέναλτι. Δεν ήταν λάιτ αυτό το πέναλτι γιατί αφήνει την μπάλα και κάνει ξεκάθαρη κίνηση με το χέρι προς τον παίκτη. Μια κακή αντίδραση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αλλά είναι καθαρό πέναλτι. Δεν είναι καθόλου λάιτ. Δεν θα έλεγα άλλα αν το πέναλτι ήταν από την απέναντι πλευρά», ανέφερε αρχικά για το ματς και για τη φάση με τη μονομαχία του Άβιλα με τον Ιωαννίδη που δόθηκε πέναλτι από τον Κέλετ, πριν κάνει λόγο για… «παράγκες».

 

«Εγώ προσωπικά που τράβηξα το αλίμονο τόσα χρόνια με τις γνωστές παράγκες, για μένα είναι ντροπή αυτό που λέει. Αν θέλει να αποχωρήσει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη», ανέφερε ως απάντηση στις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου μετά το τέλος του ντέρμπι.

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο παρακάτω video από το 10:30 μέχρι το 12:00 και από το 26:00 μέχρι το 26:55:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς