21.2 C
Athens

Βρέντζος: Φασιστικό παρακράτος διοικεί το ποδόσφαιρο, πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Βρέντζος έριξε βόμβα, προτείνοντας την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα μετά το έγκλημα της Λεωφόρου

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει μερικές από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας του. Το νέο διαιτητικό έγκλημα της Λεωφόρου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η οργή της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράστηκε μέσω του Γιάννη Βρέντζου. Ο επί σειρά ετών γενικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ έριξε βόμβα, κάνοντας λόγο για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1: Δανός ο «χασάπης», Έλληνες οι συμμορίτες και ληστεία μετά φόνου στη Λεωφόρο (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου:

«Aυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς