20.1 C
Athens

Η χυδαία ρατσιστική επίθεση στον Εμβιλά μετά το ντέρμπι: «Αυτός ο ηλίθιος έχει πραγματικό πρόβλημα» (pic)

Μετά τον Ντόρσεϊ, ο Εμβιλά: οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να επιτίθενται ρατσιστικά σε παίκτες του Ολυμπιακού στέλνοντας εμετικά μηνύματα με μαϊμούδες και μπανάνες εν έτει 2022...

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τα είχε όλα και τελικά κρίθηκε από ένα «χειρουργείο» άνευ προηγουμένου του Δανού διαιτητή Κέλετ, που «είδε» παράβαση στο τζαρτζάρισμα του Άβιλα με τον Ιωαννίδη για να τινάξει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον αέρα.

Μετά τη λήξη του αγώνα και με τα όσα έχουν προηγηθεί ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για μία «καραστημένη διαιτησία από το πρώτο λεπτό» και «μία από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία» προαναγγέλοντας έτσι το έκακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ για τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας, μετά την εισήγηση του Γιάννη Βρέντζου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Δυστυχώς, μέσα σε όλα και πέραν της διαιτητικής σφαγής το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο… Instagram με χυδαία ρατσιστικά μηνύματα προς τον Γιαν Εμβιλά από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος μέσος ανέβασε ένα από αυτά που τον αποκαλούν «μαϊμού» και τον προτρέπουν να «φάει μπανάνες» γράφοντας με οργή και απορία: «Αυτός ο ηλίθιος έχει πραγματικό πρόβλημα, ώστε να στέλνει το 2022 μηνύματα σαν αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς