20.8 C
Athens

Μίτσελ: Διαιτητικό το λάθος στο 96′, στηρίζω τις αποφάσεις της διοίκησης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ξεκάθαρα λόγο για διαιτητικό λάθος στο 96', υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη στο ντέρμπι και τόνισε πως στηρίζει απόλυτα τις αποφάσεις της διοίκησης

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι όταν μίλησε για λάθος του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εννοούσε του διαιτητή και όχι του Άβιλα. Όπως σημείωσε ο διαιτητής έκανε ξεκάθαρο λάθος με το πέναλτι που έδωσε.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε και για τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, περί αποχωρήσεως από το πρωτάθλημα και σημείωσε ότι στηρίζει τις αποφάσεις της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη δήλωσή του περί λάθους: «Δεν είπα ότι ο Άβιλα έκανε λάθος. Είπα ότι είμαι πολύ θυμωμένος. Έχει γίνει ένα διαιτητικό λάθος. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Πρώτα δίνει φάουλ και μετά δίνει πέναλτι. Αυτό είναι το λάθος που εννοούσα».

Για τη δήλωση του Γιάννη Βρέντζου: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά. Στηρίζω τις αποφάσεις της διοίκησης για οργανωτικά θέματα του συλλόγου. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Μπορώ να σας το πω. Πρέπει να σας τονίσω πως είμαι θυμωμένος ότι γίνονται λάθη και μας στερούν βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ήμασταν ανώτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση πως ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πολύ καλύτερος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς