23.5 C
Athens

Ο Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Τσιτσιπά: «Γλυκιά νίκη απέναντι σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο»

Ως «έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο» χαρακτήρισε τον Στέφανο Τσιτσιπά ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατάφερε να λυγίσει ξανά στις λεπτομέρειες τον Έλληνα πρωταθλητή με 2-1 σετ στο τάι μπρέικ για την πρόκριση στον τελικό του Paris Masters.

Μετά από μία τρομερή μάχη των δύο στο Παρίσι, ο Σέρβος πρωταθλητής πήρε τη νίκη-πρόκριση για να δηλώσει όντας ενθουσιασμένος στη συνέχεια: «Προφανώς και είναι πολύ γλυκιά νίκη, κερδίζοντας ένα τέτοιο ματς απέναντι σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Ξεκίνησα πολύ καλά ξανά, με καθαρά χτυπήματα όπως και στα προημιτελικά. Είχα τις ευκαιρίες μου στο 2ο σετ, αλλά δεν κατάφερα να πετύχω break. Το μομέντουμ άλλαξε, ο κόσμος μπήκε στο παιχνίδι και ο Στέφανος νομίζω ότι ανέβασε το επίπεδό του», τόνισε αρχικά για να προσθέσει σχετικά με την απίθανη έκβαση του ματς.

«Δικαιωματικά πήγαμε σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο πόντο, μέχρι το τελευταίο χτύπημα. Παίξαμε ορισμένους εκπληκτικούς πόντους στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτή την πρόκληση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς