16.8 C
Athens

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 2-1: Θηρίο ο Νόλε, λύγισε στις λεπτομέρειες τον Στέφανο και πέταξε στον τελικό! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άντεξε την πίεση στο tie break, αφήνοντας να πάει στράφι μια τεράστια προσπάθεια κόντρα στον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Paris Masters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε ακόμα έναν τελικό μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε υπερπροσπάθεια αλλά λύγισε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 1000άρι τουρνουά στο Παρίσι.

Με φόντο τον μεγάλο τίτλο του τουρνουά, ο Σέρβος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Δανό Χόλγκε Ρούνε ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τον Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ.

 

Η αναμέτρηση είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς και ο Τζόκοβιτς κράτησαν εύκολα το σέρβις τους όμως σταδιακά ο Σέρβος ανέβασε στροφές, έκανε το μπρέικ και χωρίς να κάνει λάθη έφτασε στην κατάκτησή του με 6-2.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε νωρίς στο μπρέικ στο δεύτερο σετ και με τον κόσμο να τον εμψυχώνει κράτησε με δυσκολία το σέρβις του για να ισοφαρίσει τελικά αφού πρώτα έκανε και δεύτερο μπρέικ για να φτάσει στο 1-1.

Όσο περνούσαν τα γκέιμ στο τρίτο σετ τόσο οι δύο πρωταθλητές ανέβαζαν την πίεσή τους στο σέρβις – το οποίο ο Νόλε κρατούσε εύκολα – με τον Τσιτσιπά να αντέχει και να οδηγεί το ματς στο τάι μπρέικ. Ο Τζόκοβιτς ήταν ανώτερος και παρά το πρώτο μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά έφτασε στη νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς