15 C
Athens

Μαρτίνς: Το Κατάρ είναι υπέροχο, μεγάλη πρόκληση για μένα η Αλ Γκαράφα

Ο Πορτογάλος παρουσιάστηκε από την Αλ Γκαράφα, υποσχέθηκε επιστροφή στις επιτυχίες και τόνισε ότι τον ενθουσιάζει η νέα πρόκληση - Θα εισπράξει 4.000.000 ευρώ για 1,5 χρόνο και θα έχει βοηθό τον Λέτο

Παρουσιάστηκε από την Αλ Γκαράφα και πιάνει δουλειά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στα Μέσα παρουσία των διοικούντων τον σύλλογο από το Κατάρ και αποκάλυψε πως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο και θα κάνω μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε και να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπραϊμί και ο Μπελφοντίλ. Ο συνδυασμός εμπειρίας και νεότητας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα από την άποψη πως πρέπει να δημιουργήσουμε αρμονία μεταξύ των παικτών. Χρειαζόμαστε χρόνο για να εξελίξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το 4-2-3-1 αλλά και το 4-4-2 όμως το σημαντικό είναι οι παίκτες να μπορούν να φανούν ευέλικτοι στο πλάνο το οποίο θα προσαρμόζεται στις ικανότητές τους. Το Κατάρ είναι υπέροχο, αποτελεί το κέντρο του κόσμου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του.

Βοηθός του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο Μαρτίνς θα εισπράξει περίπου 4.000.000 ευρώ στους 18 μήνες διαμονής του στο Κατάρ για την Αλ Γκαράφα η οποία βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Αλ Ουάκρα μετά από επτά αγωνιστικές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς