21.2 C
Athens

Στην Ντόχα ο Πέδρο Μαρτίνς, πέφτουν οι υπογραφές με την Αλ Γκαράφα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει σε πάγκο, τρεις μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο μακρινό Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα

Ο Αντρέα Στραματσόνι έφυγε, ο Πέδρο Μαρτίνς μόλις έφτασε: ο Πορτογάλος έφτασε τη Δευτέρα (31/10) στην Ντόχα με την Αλ Γκαράφα να υποδέχεται τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου υποδέχθηκαν με ανθοδέσμη τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος αναλαμβάνει τον σύλλογο από το Κατάρ επιβεβαιώνοντας τα πορτογαλικά Μέσα που πρώτα αποκάλυψαν την είδηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 52χρονο κόουτς να υπογράφει άμεσα για δύο χρόνια στην ομάδα του Κατάρ – η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας – και θα εισπράξει ένα μυθικό συμβόλαιο.

Ο Μαρτίνς ήταν χωρίς ομάδα εδώ και τρεις μήνες που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό (έπειτα από μια τετραετία και μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα) και είχε βρεθεί μια ανάσα από το να αναλάβει τη Χαλ όμως οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν την τελευταία στιγμή λόγω των απαιτήσεων του. Παράλληλα, δεν προχώρησε ούτε το ενδιαφέρον της Γουλβς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς