15 C
Athens

Ο Μίτσελ ξέρει να κερδίζει στη Λεωφόρο: Ο «πιστολέρο» Μήτρογλου και το deja vu στην επιλογή συστήματος

Ο Μίτσελ θα επισκεφθεί το απόγευμα της Κυριακής (6/11, 19:30) μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη Λεωφόρο, με την προηγούμενη ανάμνηση από το συγκεκριμένο γήπεδο να είναι γλυκιά λόγω Μήτρογλου, Νοεμβρίου και του... 4-2-3-1

Ο Μίτσελ θα βρεθεί μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό της Λεωφόρου το βράδυ της Κυριακής (6/11, 19:30) στο μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την πρώτη του επίσκεψη στο «Απόστολος Νικολαϊδης» πίσω στον Νοέμβριο του 2013.

Συγκεκριμένα, ήταν 2 Νοεμβρίου του 2013 όταν οι Ερυθρόλευκοι με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι τους έφευγαν με ένα σπουδαίο «διπλό» από την κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας χάρη στην επιθετική οξυδέρκεια του Μήτρογλου, που εκείνη την περίοδο ήταν στα καλύτερά του και είχε «εκτελέσει» τους Πράσινους στις καθυστερήσεις.

Φαίνεται ότι ο Νοέμβρης ταιριάζει στους Ερυθρολεύκους, καθώς μέσα σε αυτό τον μήνα μετρούν συνολικά 7 νίκες διαχρονικά στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου και το βράδυ της Κυριακής (6/11) θέλουν να τις κάνουν 8 για να μειώσουν στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Στα αξιοσημείωτα εκείνης της αναμέτρησης σε σχέση πάντα με το αυριανό παιχνίδι, είναι το σύστημα που είχε επιλέξει ο 59χρονος τεχνικός των Πειραιωτών.

Το 4-2-3-1 με τον Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλου και τους Μανιάτη – Σάμαρη στο κέντρο. Στο σήμερα, με βάση τα όσα έχει ετοιμάσει στις προπονήσεις, ο Μίτσελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα με έναν επιθετικό στυλ Μήτρογλου (Μπακαμπού) στην κορυφή και φυσικά για άλλη μία φορά ένα σπουδαίο όνομα στο «10». Τότε ο Σαβιόλα, τώρα ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ας θυμηθούμε τις ενδεκάδες με τις οποίες είχαν παραταχθεί οι δύο ομάδες σε εκείνο το ντέρμπι της Λεωφόρου (2/11/13):

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Ρισβάνης, Σίντελφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Φιγκερόα, Μπεργκ σε σύστημα 4-4-2.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σιόβας, Μανωλάς, Σαλίνο, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Σαβιόλα, Κάμπελ, Φουστέρ, Μήτρογλου σε σύστημα 4-2-3-1.

Τα υπόλοιπα, αύριο, στις 19:30 με εντελώς διαφορετικά δεδομένα και τον Μίτσελ μοναδικό κοινό παράγοντα από την αναμέτρηση προ 9ετίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς