19.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι ο Μπιέλ, καταλήγει στη βασική ενδεκάδα ο Μίτσελ

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: τα ευχάριστα με Μπιέλ, οι δυσκολίες για Γκάρι Ροντρίγκες - Μπα και το πλάνο νίκης που καταστρώνει ο Μίτσελ για τη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (5/11) την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή (6/11, 19:30), με τους παίκτες των Ερυθρολεύκων να παίρνουν το μήνυμα από τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής και να είναι έτοιμοι για μάχη στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ένα θετικό και δύο αρνητικά νέα από την προπόνηση της Παρασκευής, που δύσκολα θα ανατραπούν στην τελευταία του Σαββάτου. Το θετικό αφορά στον Πεπ Μπιέλ, με τον Ισπανό άσο να έχει ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ ενόψει Λεωφόρου, κάτι που δεν ισχύει και για τους Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα.

Οι δύο τελευταίοι συνέχισαν και χθες με ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους -σε πρώτη φάση- στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός πάει μόνο για τη νίκη στο «Απόστολος Νικολαίδης», φαίνεται να καταλήγει στο πλάνο νίκης που έχει καταστρώσει στο μυαλό του και είναι αυτό που όπως όλα δείχνουν θα καθιερώσει ως βασικές του επιλογές, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει έως τώρα ο Μίτσελ και πάντα με την επιφύλαξη της έκπληξης, οι Πειραιώτες θα έχουν τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία, τους Παπασταθόπουλο και Ντόη ως δίδυμο στα στόπερ, με τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα.

Εμβιλά και Χουάνγκ δεν πρόκειται να το… κουνήσουν από τη μεσαία γραμμή, με τον φορμαρισμένο Χάμες Ροντρίγκες μπροστά τους, τον Μπιέλ και τον Μασούρα στις πτέρυγες και μοναδικό προωθημένο τον Σεντρίκ Μπακαμπού σε ένα καθαρό 4-2-3-1.

Βέβαια, αυτό το σενάριο δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί, αναλόγως με τα πρόσωπα που θα επιλεχθούν για την αποστολή στη Λεωφόρο, με τις ελπίδες για παρουσία των Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες σε αυτή, να είναι λιγοστές.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς