16.6 C
Athens

Μπολομπόι: Έπρεπε να κερδίσουμε, να δούμε τι πήγε στραβά

Ο Τζόελ Μπολομπόι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν ένα παιχνίδι, που έπρεπε να κερδίσουν. Ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε ότι για 30′ όλοι έπαιξαν εξαιρετικά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χάθηκε η συγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Η Βαλένθια δεν χαλάρωσε καθόλου, ήταν επιθετική και κατάφερε να κάνει την ανατροπή».

Για το τι συμβαίνει στην τέταρτη περίοδο και ο Ολυμπιακός έχασε και σε αυτό το παιχνίδι, τον ρυθμό: «Παίζουν ρόλο τα πάντα, είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Βλέπουμε το παιχνίδι και έχουμε ένα συγκεκριμένο σκάουτινγκ ριπόρτ με τον προπονητή. Θα πρέπει να δούμε πολύ βίντεο για να βελτιωθούμε.

Θα πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά, τι πήγε λάθος. Παίξαμε καλά για 30’ αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε περισσότερο.

Είναι μεγάλη η σεζόν. Χάσαμε παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Πρέπει να κοιτάμε ένα παιχνίδι τη φορά και να μην κοιτάμε τι λέει ο κόσμος για εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς