23.4 C
Athens

Μίτσελ: Θα είναι μεγάλο πρόβλημα αν χρειάζεται να πούμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι απόλυτος: «Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίτσελ υποστήριξε στην COSMOTE TV πως αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν θετική εικόνα στην ήττα του Ολυμπιακού από στη Ναντ ενώ τόνισε πως όλοι ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάζεται να το εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του γιατί σε αυτή την περίπτωση θα ήταν πρόβλημα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: «Όταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά συμπεράσματα. Μπήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τις θέσεις μας και σιγά σιγά παραχωρούσαμε το παιχνίδι».

Για το αν υπήρχαν παίκτες που του απέδειξαν ότι έκανε λάθος: «Πραγματικά πολλοί ποδοσφαιριστές έδειξαν θετική εικόνα, έδειξαν ότι είναι σε καλά επίπεδα. Να παίζουν όπως σήμερα είναι καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο. Δεν χρειάζεται να τους πω πολλά, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι, όλοι ξέρουν τη βαθμολογία. Είναι μεγάλο πρόβλημα αν χρειάζεται να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής».

Για την ανοιχτή προπόνηση: «Όπως και σήμερα, έτσι και αύριο θα δείξουν ότι είναι στο πλευρό μας και στις καλές και στις κακές στιγμές, είμαστε όλοι μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς