19.3 C
Athens

Μπλακ: Λειτούργησε ως ξυπνητήρι η ήττα από τη Μονακό, εκπληκτικός προπονητής ο Μπαρτζώκας

Ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρολεύκων μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον προπονητή του και στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν στο παρκέ αυτός και οι συμπαίκτες του μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν από τη Μονακό

Ο Ολυμπιακός αναζητά την επιστροφή στις νίκες μετά την πρώτη του ήττα στη σεζόν από τη Μονακό την περασμένη Πέμπτη στο ΣΕΦ και ο Ταρίκ Μπλακ τόνισε πως άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πήραν το μάθημά τους από εκείνο το παιχνίδι και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά.

Παράλληλα, ο Αμερικανός σέντερ μίλησε με αποθεωτικά λόγια τον κόουτς Μπαρτζώκα και ανέλυσε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του ώστε να κάμψει την αντίσταση της Βαλένθια το βράδυ της Παρασκευής (4/11) ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει μερικές πολύ καλές νίκες. Πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, να εκτελέσουμε καλά και γι’ αυτό προπονούμαστε σήμερα», ανέφερε αρχικά.

Για το πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του ρυθμού, όπως προείπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Συμφωνώ 100% με τον κόουτς γιατί είναι εκπληκτικός προπονητής, είναι πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και ξέρει καλύτερα τι είναι πιο σημαντικό για κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά εμάς τους παίκτες, είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός και από αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο η απόδοση μας».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Μονακό: «Αυτή η ήττα λειτούργησε ως ξυπνητήρι για εμάς. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι πολλές οι καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα, οπότε δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μερικές φορές οι ήττες σου δίνουν έξτρα κίνητρο να δουλέψεις πιο σκληρά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς