17.7 C
Athens

Μίτσελ: Έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες στο επίπεδο του Παναθηναϊκού όπως η Φράιμπουργκ και η Καραμπάγκ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η αγωνιστική διαφορά με τον Παναθηναϊκό δεν είναι μεγάλη ενώ επιβεβαίωσε πως Μπα και Βαλμπουενά θα απουσιάσουν για κάποιο χρονικό διάστημα

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα των τραυματισμών του Ματιέ Βαλμπουενά και του Ουσεϊνού Μπα εν αναμονή των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν. Ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη κόντρα στη Λαμία και υποστήριξε ότι παρότι η διαφορά βαθμολογικά είναι μεγάλη από τον Παναθηναϊκό, η αγωνιστική διαφορά δεν είναι τέτοια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία και τη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό και εάν είναι μισό πρωτάθλημα: «Ναι η διαφορά είναι μεγάλη όμως θα παίξουμε 4 φορές με Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Θέλουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και δεν θεωρούμε πως παρότι η διαφορά βαθμολογικά είναι μεγάλη ότι η αγωνιστική διαφορά είναι τέτοια».

Για τους τραυματισμούς των Μπα, Βαλμπουενά: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση των εξετάσεων αλλά φαίνεται πως οι Μπα και Βαλμπουενά θα μείνουν λίγο καιρό εκτός. Του Μπιέλ δεν είναι κάτι ανησυχητικό».

Για το ότι τον αποκαλούν διαχειριστή και την κριτική που του γίνεται: «Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Δεν θα πάω διακοπές από τώρα. Επιμένω. Δεν υποτιμώ και δεν απαξιώνω τον Παναθηναϊκό και ό,τι έχει κάνει. Έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες στο επίπεδό του. Ομάδες όπως η Φράιμπουργκ και η Καραμπάγκ. Έχουμε βελτιωθεί και έχουμε άλλη διάθεση. Κριτική ή εγκώμιό είναι αυτό; Γιατί έχω απάντηση και στα δύο (εάν είναι προπονητής ή διαχειριστής). Ξέρω τι σημαίνει η λέξη προπονητής. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με το διαχειριστής. Κάθε κριτική είναι αποδεκτή. Ένας προπονητής πρέπει να είναι και διαχειριστής. Σαν παίκτη και προπονητή με έχουν κατακρίνει αλλά διαχειριστή δεν με έχουν ξαναπεί. Θα έχουν τους λόγους τους. Σίγουρα δεν είμαι και με την έννοια της διοίκησης γιατί το γραφείο μου είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εικόνα του Μαρσέλο: «Όταν ήρθαμε στην ομάδα βρήκαμε παίκτες που ήταν καιρό εκτός δράσης όπως οι Σαμασέκου, Μαρσέλο και Φορτούνης. Αυτή τη στιγμή έχουν δείξει βελτίωση και πρόοδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς