17.6 C
Athens

Βόλος: Το ρεκόρ λαθών και ο άφαντος Φερνάντες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Βόλος κατάφερε σε μία βραδιά να «χαλάσει» τους εξαιρετικούς έως και χθες αριθμούς του στη Super League, παίρνοντας αρνητικό βαθμό σε κάθε στατιστική κατηγορία στον αγώνα με τον... γηπεδούχο Παναθηναϊκό

Από την αποθέωση και την τρίτη θέση μετά τα θετικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου ήταν απλός παρατηρητής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ήττα με 5-1) και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον αριθμό λαθών και το «φάντασμα» του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας, Πάολο Φερνάντες.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν στο ματς θέλοντας να κερδίσουν τις μάχες της μεσαίας γραμμής, αλλά με το… καλησπέρα είδαν τους Τσοκάνη και Μπαριέντος να κάνουν μαζί 7 λάθος μεταβιβάσεις σε διάστημα 14 λεπτών, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός όχι απλά να κερδίσει μέτρα αλλά να πατάει στην περιοχή με 4 και 5 παίκτες.

Παράλληλα, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν συνολικά 16 λανθασμένες μεταβιβάσεις που κατέληξαν σε αλλαγή κατοχή μόνο στο πρώτο ημίχρονο αλλά και 10 αβίαστα λάθη -περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι τους φέτος-, από τα οποία τα δύο κατέληξαν σε κόντρα επίθεση και γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά τη στιγμή, που μέχρι την 9η αγωνιστική ο Βόλος ήταν η τρίτη ομάδα με τα λιγότερα λάθη μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και η πέμπτη σε καθαρό χρόνο κατοχής μπάλας. Χθες, έμεινε και σε αυτό το κομμάτι αρκετά χαμηλά (45%).

Την ίδια στιγμή, ο MVP των πρώτων αγωνιστικών για την ομάδα της Μαγνησίας, Πάολο Φερνάντες, βρέθηκε επίσης σε πολύ κακή μέρα, μετρώντας μόλις ένα σουτ εκτός εστίας, 36 επαφές με την μπάλα, 1 τάκλιν, 7,1 χιλιόμετρα και ένα κόψιμο.

Φτωχότατη συγκομιδή για τον πιο ποιοτικό παίκτη του Βόλου, ο οποίος από τον ερχόμενο Γενάρη θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το 1-5 ήρθε εύλογα με βάση τη στατιστική (μόλις ένα σουτ εντός στόχου για τους Θεσσαλούς) αλλά και την εικόνα στο χορτάρι, με τον Βόλο να παίρνει, για πρώτη φορά σε φετινό ματς με ομάδα του BIG-5, βαθμολογία κάτω από τη βάση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς