20.8 C
Athens

Ρέτσος: Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, έχουμε γίνει συμπαγείς και διαθέτουμε πολλή ποιότητα

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Γερμανία απέναντι στη Φράιμπουργκ κι έκανε λόγο για άτυχο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Επιπλέον πρόσθεσε πως όλοι ένιωσαν αδικία από τον διαιτητή και υπογράμμισε πως η ομάδα δείχνει βελτίωση και γίνεται ακόμα καλύτερη για τη συνέχεια.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για μας, δείχνουμε βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Τα τελευταία 10 λεπτά υπήρχε μία αδικία, διότι ενώ πιεζόμασταν, καταφέρναμε να αμυνθούμε. Πήραμε μία κόκκινη που δεν έπρεπε να υπάρξει, κάποια σφυρίγματα ήταν δικά μας και όχι της άλλης ομάδας! Νιώσαμε μία αδικία από το διαιτητή, που δεν βρίσκω το λόγο. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και με το παραπάνω και αξίζαμε τη νίκη εναντίον μίας πάρα πολύ καλής ομάδας στη Γερμανία. Προχωράμε και πιστεύω, ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Δείχνουμε βελτίωση σε όλους τους αγώνες, το βλέπετε, το βλέπουμε, το νιώθουμε. Έχουμε γίνει πιο συμπαγής ως ομάδα, έχουμε πολλή ποιότητα. Αναμένουμε τα επόμενα παιχνίδια και είμαστε πανέτοιμοι για τις νίκες στη συνέχεια», ανέφερε στις δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς