23.5 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει παίκτες στην Εθνική Σερβίας παρότι παίζει με Φενέρ

Μετά την Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει τους Σέρβους διεθνείς του στην Εθνική Σερβίας στο προσεχές «παράθυρο». Η σερβική ομάδα παρότι αντιμετωπίζει τη Φενέρ θα δώσει κανονικά τους διεθνείς της.

Η Εθνική Σερβίας δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα δώσει δύο κρίσιμα παιχνίδια στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου. Στις τάξεις της, όμως, υπάρχει συσπείρωση, καθώς όπως έγινε γνωστό και η Παρτιζάν και η Σερβία θα διαθέσουν τους διεθνείς τους.

Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας τη Φενέρ για την Euroleague. Ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων της Σερβίας, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε τους λόγους που θα γίνει αυτό.

«Εξηγήσαμε στον κόουτς Πέσιτς πως οι 11 διεθνείς παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είναι διαθέσιμοι. Του είπαμε “αν τους θες, μπορείς να τους έχεις όλους στην Εθνική ομάδα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία ή την Τουρκία. Από αυτούς τους 11, επέλεξε τους Νέντοβιτς, Ντόμπριτς και Μίτροβιτς ενώ υπάρχει η δυνατότητα να πάρει τον νεαρό Τόπιτς. Θα μπορούσε να πάρει και τους 11, αν ήθελε. Έστω και αν παίζουμε με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Νοεμβρίου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς