16.8 C
Athens

Παρτιζάν: Δίνει τους Σέρβους παίκτες στην Εθνική παρά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Παρτιζάν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 10 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, έκανε γνωστό ότι οι Σέρβοι παίκτες της ομάδας θα είναι στη διάθεση της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα δώσει κρίσιμα παιχνίδια στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί τους Σέρβους παίκτες του στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται η πλειοψηφία, αν όχι όλοι, να κληθούν στην Εθνική Ομάδα που αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία στις 11 Νοεμβρίου και την Τουρκία στις 14 Νοεμβρίου

Ο Μιχαήλοβιτς δήλωσε σχετικά: «Αυτό το ματς συμπίπτει με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Παρτίζαν έχει διαθέσιμους όλους τους Σέρβους παίκτες της και θα παραμείνει σε αυτό το δρόμο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα σημαντικό ματς, όπως αυτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, αλλά θα πολεμήσουμε με όλο μας το μεγαλείο για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, το οφείλουμε στους φιλάθλους μας».

Οι Σέρβοι παίκτες της Παρτιζάν είναι οι οι Τρίσταν Βούκσεβιτς, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς