25.3 C
Athens

Ρεάλ – Βίρτους: Παραδέχθηκε λάθος η EuroLeague, αφαιρέθηκε πόντος από τους Μαδριλένους στο τελικό σκορ

Ένα σπάνιο λάθος συνέβη στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βίρτους Μπολόνια. Η EuroLeague παραδέχθηκε ότι προστέθηκε ένας πόντος στους Μαδριλένους από λάθος της γραμματείας και άλλαξε το τελικό σκορ του αγώνα των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 66-80 προστέθηκε ένας πόντος στη Ρεάλ. Ο Μούσα σε εκείνη τη φάση έκανε λάθος και η κατοχή πέρασε στη Βίρτους, αλλά η γραμματεία σημείωσε ότι ο Βόσνιος ευστόχησε σε βολή!

Η Euroleague θέλοντας να αποκαταστήσει όσα έγιναν εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτήν σημειώνει ότι όντως υπήρξε λάθος της γραμματείας και τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει το τελικό σκορ του ματς. Έτσι, η Βίρτους επικράτησε της Ρεάλ με 95-91 και όχι με 95-92, που είχε αρχικά σημειωθεί.

Αναλυτικά: «Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βίρτους Μπολόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague και ενώ απέμεναν 6:59 για τη λήξη της τέταρτης περιόδου, ο Τζάναν Μούσα της Ρεάλ έκανε λάθος και η κατοχή πήγε στη Βίρτους. Οι άνθρωποι της γραμματείας λανθασμένα πρόσθεσαν μία εύστοχη βολή στον Τζανάν Μούσα, αντί για λάθος στο οποίο υπέπεσε. Η κατάσταση δεν διορθώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λάθος σκορ 92-95. Το σωστό σκορ του αγώνα είναι 91-95 και όλα τα ομαδικά, αλλά και ατομικά στατιστικά έχουν ήδη διορθωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς