20.8 C
Athens

Ελ Αραμπί: Νιώθω απογοήτευση τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για τις διαιτητικές αποφάσεις

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, μπορεί το μέλλον να μας επιφυλάξει πολλές θετικές ελπίδες» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μαροκινός άσος, που είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Εσθονού Τόιβερ

Ο Ολυμπιακός είδε τη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια να ολοκληρώνεται άδοξα στη Γερμανία, με ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις που σε συνδυασμό με το buzzer beater της Ναντ επί της Καραμπάγκ άφησε τους Ερυθρόλευκους εκτός Ευρώπης από τον Νοέμβριο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πέτυχε το μοναδικό -ως τώρα- τέρμα των Πειραιωτών στον όμιλο, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως είναι απογοητευμένος τόσο για το αποτέλεσμα καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, όσο και από τις αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος σφύριζε 100% έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού:

Για το ματς: «Νιώθω απογοητευμένος γιατί ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Δικαιούμασταν τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις. Είμαστε αποκλεισμένοι, είμαστε απογοητευμένοι και από τη διαιτησία γιατί θα μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού: «Ήμασταν καλοί σήμερα, ήμασταν βελτιωμένοι, κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι σχεδόν και το τέλος. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, μπορεί το μέλλον να μας επιφυλάξει πολλές θετικές ελπίδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς