16.4 C
Athens

Άρης: Δύο αγωνιστικές στον Ζερβινιό για χειρονομία σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ποινή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ιβοριανό επιθετικό του Άρη καθώς σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε, έκανε άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων

Τιμωρία δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ζερβινιό από το πρωτοβάθμιο Μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο Ιβοριανός επιθετικός του Άρη σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την απόφαση του αρμόδιου οργάνου έκανε άσεμνη χειρονομία απευθυνόμενος σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο πάντως να αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο.

«Με την λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρησή του ο εγκαλούμενος, απευθυνόμενος σε οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που τον εξύβριζαν και βρίσκονταν στην θύρα 11, ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, ενώ δεν τιμωρήθηκε για την πράξη του αυτή από το διαιτητή του αγώνα, καθώς η συγκεκριμένη συμπεριφορά του διέλαθε της προσοχής του τελευταίου. Για το λόγο αυτό άλλωστε το εν λόγω πειθαρχικό παράπτωμα του εγκαλουμένου δεν περιελήφθη στο από 23-10-2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο συνέταξε ο διαιτητής. Τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά δεν αναιρούνται από την κατάθεση του μάρτυρα, ο οποίος κατέθεσε ότι ήταν δίπλα του, δεν μπορούσε όμως να παρατηρεί συνεχώς κάθε εκδήλωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή», αναφέρει το διατακτικό της απόφασης.

Ο Ζερβινιό θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο ενώ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 120 ευρώ. Ο Ιβοριανός έχει το δικαίωμα έφεσης όμως με τα έως τώρα δεδομένα θα χάσει τουλάχιστον το ματς με τους Κρητικούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς