21.2 C
Athens

Ζερβινιό για τη δίωξη εις βάρος του: «Είναι ψέματα, ας ανοίξουν τις κάμερες του γηπέδου να δουν την αλήθεια»

Ο Ιβοριανός άσος του Άρη αρνήθηκε τις κατηγορίες του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ κι έδωσε τη δική του διάσταση για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ίδιο και σε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού

Θέση για το περιστατικό με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο πήρε ο επιθετικός του Άρη, Ζερβινιό, αρνούμενος τις κατηγορίες του ποδοσφαιρικού εισαγγελέας εις βάρος του για υβριστική συμπεριφορά με έργο προς τους φιλάθλους των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πολύπειρος Ιβοριανός άσος στους ανθρώπους των Κιτρίνων, ουδέποτε έκανε χειρονομία με προσβλητικό χαρακτήρα προς την κερκίδα, ενώ προέτρεψε τους αρμόδιους να ελέγξουν τις κάμερες στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δουν τα αληθινά γεγονότα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Είναι ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσέβαλε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη η προσβλητική χειρονομία.

Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, ας τις ανοίξουν να δουν.

Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς και οι φίλαθλοι μάς αποδοκίμαζαν και διάφορα αλλά, έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγετε. Ας ανοίξουν τις κάμερες».

Σημειώνεται ότι ο Ιβοριανός άσος κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από τη δράση για δύο αγωνιστικές, ενώ όπως προκύπτει θα παραστεί ο ίδιος στη δίκη του για να υπερασπιστεί τα όσα ανέφερε και στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς