16.7 C
Athens

Άρης: Δίωξη σε βάρος του Ζερβινιό για υβριστική συμπεριφορά προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Σε εξωαγωνιστικούς μπελάδες μπαίνει ο Ιβοριανός επιθετικός του Άρη που κατηγορείται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ για υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Συναγερμός επικρατεί στον Άρη, με τον επιθετικό των Κιτρίνων Ζερβινιό να μπαίνει σε εξωαγωνιστικούς μπελάδες λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του με ύβρεις σε βάρος μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Τουλάχιστον, γι’ αυτό τον λόγο τού ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, στην οποία αναφέρεται ότι ο Ιβοριανός άσος του Άρη κατηγορείται για το ότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο εις βάρος των φίλων του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής της Super League στη Λεωφόρο και πλέον κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β΄, 2 περ.α΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς