19.7 C
Athens

Ατλέτικο – Λεβερκούζεν: Δείτε την πιο αδιανόητη φάση στην ιστορία των ομίλων του Champions League! (vid)

Δείτε ξανά και ξανά τη συγκλονιστική χαμένη τριπλή ευκαιρία της Ατλέτικο κόντρα στη Λεβερκούζεν στο 99' και ενώ νωρίτερα ο Τουρπέν ξεκίνησε ξανά το ματς για να δώσει πέναλτι παρότι είχε σφυρίξει τη λήξη

Η πιο συγκλονιστική φάση στην ιστορία του Champions League εκτυλίχθηκε στο φινάλε του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβερκούζεν. Με το σκορ στο 2-2, ο Τουρπέν σφύριξε τη λήξη, αλλά λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισε να εξετάσει στο VAR τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε για χέρι στην περιοχή της Λεβερκούζεν.

Το ματς ξεκίνησε ξανά (!) και σφυρίχτηκε πέναλτι. Ο Καράσκο ανέλαβε να εκτελέσει κι εκεί έλαβε χώρα ο πιο σοκαριστικός αποκλεισμός σε φάση ομίλων.

Ο Χραντέτσκι απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, στην επαναφορά η κεφαλιά του Σαούλ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ το σουτ του Ρεϊνίλντο που έγινε με την τρίτη σταμάτησε πάνω στον Καράσκο (!) που ήταν ο μοναδικός που στεκόταν μπροστά από τα άδεια δίχτυα μετά το χαμένο του πέναλτι!

Σημειώνεται πως με αυτό το αποτέλεσμα η Ατλέτικο αποκλείστηκε και μαθηματικά από τους «16», ενώ η Λεβερκούζεν διατήρησε ελπίδες για την 3η θέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς