21.2 C
Athens

Άρης: Ο Πάρντιου ζήτησε την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Η συνάντηση του Άλαν Πάρντιου με τον Θόδωρο Καρυπίδη για μεταγραφικά ζητήματα με φόντο τον Γενάρη έφερε ξανά στο προσκήνιο για τον Άρη την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με προορισμό τον Πειραιά τον περασμένο Ιούλιο

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο που επιζητούσε στον Ολυμπιακό, αφού οι εμφανίσεις του αλλά και ένα πρόβλημα τραυματισμού τον έφεραν ως τρίτο στην ιεραρχία των στράικερ πίσω από Μπακαμπού και Ελ Αραμπί, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης για να τον πάρει πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου μετά το ματς της Λεωφόρου, ο Μαυριτανός άσος αποτελεί μία λύση που θα ικανοποιούσε το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Βρετανός τεχνικός για να λυθεί το πρόβλημα των Κιτρίνων στη θέση του φορ, καθώς μέχρι τώρα ο Γκρέι δεν έχει βρει σταθερότητα στην απόδοσή του.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει διατηρήσει τις καλές επαφές με την πλευρά του παίκτη και όπως φαίνεται θα κάνει κίνηση για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας από τον ερχόμενο χειμώνα, μόνο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον αφήσει ελεύθερο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτησή του με τη μορφή μεταγραφής κι όχι δανεισμού.

Μέχρι τώρα στη σεζόν, ο Μαυριτανός στράικερ δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον Μίτσελ με την απόδοσή του, γεγονός που αφήνει ανοιχτή την επιλογή της αποδέσμευσής του από τον ερχόμενο Γενάρη για την ελάφρυνση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Πάνω σε αυτό θέλει να πατήσει και ο Άρης που εγγυάται περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Καμαρά, ο οποίος από τη μεριά του γνωρίζει καλά πλέον τα κατατόπια στο Χαριλάου.

Ο 27χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 στον Ολυμπιακό και σε 5 φετινές του εμφανίσεις δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς