17.6 C
Athens

Αλμέιδα: Οι ποδοσφαιριστές δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα και τους φιλάθλους

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη (0-2) από τη Λιβαδειά κόντρα στον ουραγό Λεβαδειακό χάρη σε δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία, με τον Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το ματς να συγχαίρει τους παίκτες του για την απόδοσή τους σε ένα δύσκολο, όπως τον χαρακτήρισε, αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, τους αποθέωσε ξανά λέγοντας ότι δίνουν και την ψυχή τους τόσο για την ιστορία του κλαμπ, όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας περίμενε. Έπρεπε να αποφύγουμε φάουλ και αντεπιθέσεις, έπρεπε να δείξουμε υπομονή γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για τις δύο ομάδες, όμως πήραμε μία σημαντική νίκη.

Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα και μας έλειπαν. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Κάθε νίκη μου δίνει χαρά για την προσπάθειά τους και τους τρεις βαθμούς».

Για τους οπαδούς: «Με κάνει πολύ ευτυχισμένο που βλέπω τους οπαδούς μας. Οι ποδοσφαιριστές δίνει την ψυχή του για την ιστορία του κλαμπ και για όσους έρχονται να μας δουν. Κάθε άνθρωπο που δουλεύει στο κλαμπ τον εκτιμώ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς