17.8 C
Athens

Το αντίο του Ολυμπιακού στον Ζουρπένκο: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τη θλίψη μας»

Το συγκινητικό αντίο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αδικοχαμένο Ανατόλι Ζουρπένκο, που είχε υπηρετήσει τους Ερυθρολεύκους για μία τριετία πανηγυρίζοντας 4 τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο μόλις 46 ετών Ανατόλι Ζουρπένκο, που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 1997, έφυγε σήμερα (24/10) από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ που είχε υπηρετήσει πιστά με τις φανέλες 5 ομάδων.

Πέθανε ο παλαίμαχος φόργουορντ του Ολυμπιακού Ανατόλι Ζουρπένκο

Όπως ενημέρωσε σήμερα (24/10) ο άλλοτε συμπαίκτης του, Αλεξέι Ζεβροσένκο με ανάρτησή του στο Facebook, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, του Αμαρουσίου, του Σπόρτιγκ, του Πανελληνίου και της Νήαρ Ηστ, του Παπάγου και του Ηλυσιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών για ανεξήγητους μέχρι τώρα λόγους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσής της δηλώνει συντετριμμένη με τα τραγικά αυτά νέα και όπως υπογραμμίζει: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράζουν τη θλίψη μας. Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά του».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου του Ανατόλι Ζουρμπένκο, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο Ανατόλι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας για τρία χρόνια και ήταν μέλος της ομάδας που το 1997 πανηγύρισε την κατάκτηση του triple crown.

Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράζουν τη θλίψη μας. Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Ανατόλι…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς