17.6 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη που πέτυχε χθες απέναντι στον Άρη, την 9η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι ισοφάρισαν το ρεκόρ της σεζόν 1994-95, όταν στον πάγκο του τριφυλλιού καθόταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και την ερχόμενη αγωνιστική, στο ματς κόντρα στον Βόλο, θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν το απόλυτο νικών ώστε να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου.

Το αήττητο σερί έχει βάλει τον Παναθηναϊκό στη λίστα με τις ομάδες που κατέχουν το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής στα πρωταθλήματα των χωρών τους έως τώρα, εκ των οποίων μόλις οι τρεις έχουν διψήφιο αριθμό διαδοχικών νικών.

Η κορυφή ανήκει στην Τσάο Πακ Κέι, που έχει σημειώσει 16 νίκες στην Elite League του Μακάο με… 95-4 γκολ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Καραμπάγκ, που μετρά 10 νίκες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, όσες και η Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με εννέα νίκες και αρκετά πιο πίσω ακολουθούν οι Μπελουϊζντάντ (Αλγερία), Λα Χαμπάνα (Κούβα) και Ραγιόν Σπορτ (Ρουάντα) με πέντε νίκες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς