19.9 C
Athens

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου

Πάνε 20 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου και ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού στη μνήμη του εκλιπόντα και σπουδαίου ποδοσφαιριστή θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα τη Δευτέρα (24/10, 17:00) στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Αγώνα προς τιμήν του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου, ο οποίος έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ, θα δώσει τη Δευτέρα (24/10, 17.00) στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, απέναντι στους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής έφυγε από κοντά μας φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα των Βετεράνων του Θρύλου, το 2002 στην Άνδρο, γεμίζοντας θλίψη το πανελλήνιο. Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα και ο δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τους Βετεράνους Ολυμπιακού και Εθνικού Αστέρα έχουν κινητοποιηθεί για το γεγονός.

Η αποστολή των Βετεράνων των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει στις 15.00 από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας, το οποίο πάντα προσφέρει για τις μετακινήσεις τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς