20.5 C
Athens

Αναστασίου: Δεν θυμάμαι κάποια κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο Αγρίνιο. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, τόνισε μετά το ματς ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από την ατομική ποιότητα των παικτών των Ερυθρολεύκων.

 

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τους παίκτες του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ατομική ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στο μεσοεπιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Θα έλεγα γενικά ότι είχαμε έλεγχο του παιχνιδιού από πλευράς τακτικής. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στα ίσα. Οπότε επιλέξαμε ένα πλάνο και η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι κάποια κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού. Σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπιέλ. Θεωρώ ότι είναι καθαρά η ατομική ποιότητα των παικτών που έχει. Είναι φυσιολογικό. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Δουλέψαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά μπροστά δεν κάναμε κάτι παρότι φτάναμε ωραία έξω από την περιοχή. Εκεί φάνηκε και η γύμνια μας, καθώς όταν μας λείπουν τόσοι παίκτες δεν έχουμε το βάθος στο ρόστερ και την ποιότητα για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Θέλω να πω ότι τα παιδιά δούλεψαν και ακολούθησαν το πλάνο και τακτικά τα πήγαν καλά.Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Θέλω να πω μπράβο και στον κόσμο που δημιούργησε μια πολύ καλή ατμόσφαιρά».

Για το αν θα βοηθήσει η επιστροφή Καρέλη: «Είναι ένας παίκτης μπροστά που μας δίνει λύσεις και γκολ, κάτι που μας λείπει κακά τα ψέμματα. Νομίζω ότι με την επιστροφή του να έχουμε περισσότερες λύσεις στην επίθεση για να είμαστε καλύτεροι στο επιθετικό τρίτο. Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά, το οποίο δεν είχαμε σήμερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς