23.5 C
Athens

Ράντονιτς: Ελπίζω πως θα βοηθήσει ο Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και από τη Μονακό και έμεινε στη μία νίκη στη Euroleague. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας, ενώ για τη μεταγραφή του Μπέικον είπε ότι έγινε ύστερα από συζήτηση με τη διοίκηση του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε τόσο καλά σε άμυνα και επίθεση κάναμε πολλά λάθη μετά αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε. Κάποιες λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι, κάποια χαμένα σουτ και έτσι η Μονακό κέρδισε. Η εικόνα μας ήταν διαφορετική απ’ αυτή του Βερολίνου. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα: «Έχουμε δώσει τρία παιχνίδια που ήταν αρκετά κλειστά. Στο ένα κερδίσαμε στα άλλα δύο όχι. Κόντρα στη Ρεάλ, σήμερα αλλά και στο Βελιγράδι. Ελπίζω να αλλάξει αυτό στα επόμενα παιχνίδια. Μιλήσαμε πολύ αυτές τις ημέρες για την κατάστασή μας με τη διοίκηση και το σταφ και αποφασίσαμε να πάρουμε τον Ντουέιν Μπέικον. Ελπίζω πως θα μας βοηθήσει. Επίσης ελπίζω ο Ουόλτερς που θα μπει αύριο στις προπονήσεις να είναι έτοιμος την Κυριακή να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής γιατί είμαστε ένα μήνα με ένα πόιντ γκαρντ και η συμβολή του θα είναι σημαντική στο παιχνίδι μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς