19.2 C
Athens

Κόντε: Δεν είμαστε διεκδικητές του τίτλου

Ο Αντόνιο Κόντε έμεινε απογοητευμένος από την εικόνα και την ήττα της Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε ρεαλιστικά μετά το ματς και τόνισε ότι αφού δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Τσέλσι και έχασαν από Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ δεν είναι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου στην Αγγλία.

Η Τότεναμ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στην Premier League, αλλά δεν τα έχει καταφέρει κόντρα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι Σπερς δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης ούτε κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τελικώς ηττήθηκαν με 2-0.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σημείωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του δεν είναι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Μόνο σε 10 ή 11 μήνες, δεν μπορείς να περάσεις από την ένατη θέση για να γίνεις διεκδικητής του τίτλου ένα χρόνο μετά, ειδικά όταν τερμάτισες 20 πόντους πίσω από τα ‘τέρατα’ στην Αγγλία.

Σίγουρα δεν είναι καλό παιχνίδι για εμάς, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής και πρώτα απ’ όλα, ειδικά με τους παίκτες μου, δεν ήταν η πρώτη φορά για εμάς, παρά το γεγονός ότι η βαθμολογία είναι καλή, κάθε φορά που παίζουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου δυσκολευόμαστε. Δυσκολευτήκαμε κόντρα στην Τσέλσι γιατί ισοφαρίσαμε μετά από 92 λεπτά, αλλά η Τσέλσι κυριάρχησε στο παιχνίδι και με την Άρσεναλ χάσαμε και σήμερα από τη Γιουνάιτεντ χάσαμε. Σίγουρα όταν το επίπεδο είναι υψηλό, θα δυσκολευτούμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε έξω από το γήπεδο. Μπορούμε να βελτιωθούμε…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς