17 C
Athens

Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0: Της έσπασε τον τσαμπουκά με φοβερή εμφάνιση και ξενέρωσε τον… Ρονάλντο (vid)

Το 0-0 απέναντι στη Νιούκαστλ πριν λίγα 24ωρα στο Ολντ Τράφορντ δεν έριξαν το ηθικό των παικτών του Έρικ Τεν Χαγκ και το πιστοποίησαν με μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ. Με υπερηχητικό τρόπο (28 τελικές και απόλυτη υπεροχή) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 2-0 των Λονδρέζων και πλησίασε στον βαθμό την τέταρτη Τσέλσι που έμεινε νωρίτερα στο 0-0 με την Μπρέντφορντ εκτός έδρας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο πρώτο μέρος αλλά το βρήκαν στο δεύτερο. Ο Φρεντ που δεν διστάζει να δοκιμάζει το πόδι του με ένα συρτό σουτ αιφνιδίασε τον Λορίς στο 47′ και ξεσήκωσε το Ολντ Τράφορντ που το πανηγύρισε έξαλλα. Ακόμα πιο έξαλλα βέβαια πανηγυρίστηκε το υπέροχο φαλτσαριστό – σωστά ζυγισμένο – σουτ του καταπληκτικού Μπρούνο Φερνάντες στο 69′ που κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

 

Ο Πορτογάλος πέτυχε άλλο ένα γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο συμπατριώτης του Κριστιάνο Ρονάλντο που πριν λήξει η αναμέτρηση αποχώρησε για τα αποδυτήρια από τον πάγκο φανερά ξενερωμένος πιθανώς γιατί δεν αγωνίστηκε!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 18/10

Μπράιτον – Νότιγχαμ 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 2-1 (47′ Έζε, 70′ Ζαχά / 31′ Τραορέ)

Τετάρτη 19/10

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 0-1 (9′ Τσε Άνταμς)

Νιούκαστλ – Έβερτον 1-0 (31′ Αλμιρόν)

Μπρέντφορντ – Τσέλσι 0-0

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 1-0 (22′ Νούνιες)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-0 (47′ Φρεντ, 69′ Μπρούνο Φερνάντες)

ΑΝΑΒΟΛΗ στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς