20.5 C
Athens

Μπενζεμά: Θα αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Καρίμ Μπενζεμά κάνει όργια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο ηγέτης της ισπανικής ομάδας. Ο Γάλλος επιθετικός κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για όσα έκανε πέρσι και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του τόνισε ότι θέλει να αποσυρθεί ως παίκτης των Μαδριλένων.

Ο επιθετικός της Ρεάλ μετράει 13 χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης. Σε αυτά τα χρόνια πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα και έφτασε αρκετές φορές στην έξοδο. Τελικά, ο Γάλλος έμεινε και τα τελευταία χρόνια οδηγεί τη Ρεάλ στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε στο Onda Cero και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αποσυρθεί με τη φανέλα των Μαδριλέων. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Ισπανούς έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ αναμένεται να ανανεώσει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτη, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα».

Για τη Χρυσή Μπάλα: «Είναι ένα τρόπαιο που ονειρευόμουν από όταν ήμουν μικρός. Η οικογένειά μου αισθάνεται περήφανη για μένα. Είναι ένα βραβείο για όλους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου, γι’ αυτό είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού. Είχα τρία όνειρα, να αγοράσω ένα σπίτι στη μητέρα μου, να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα».

Για τη συνύπαρξη του με τον Ρονάλντο: «Ήταν τιμή μου να παίζω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα τέρας. Την ημέρα που έφυγε, απέκτησα τη φιλοδοξία να γίνω πρωταγωνιστής κι αυτό μου έδωσε κίνητρο να είμαι κάτι παραπάνω από αυτό ήμουν μέχρι τότε στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς