26.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι Ερυθρόλευκοι πάνε σε ένα must-win ντέρμπι με σημαντικές απουσίες κυρίως στην αμυντική τους γραμμή όπου τα κουκιά είναι μετρημένα, τη στιγμή που αναμένεται να αλλάξουν 6/11 παίκτες σε σχέση με την ενδεκάδα στο Μπακού

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Super League στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα must-win παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ισοπαλία στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάγκ, ωστόσο σε σχέση με εκείνο το ματς στο Αζερμπαϊτζάν εκτιμάται ότι θα έχουν μόλις 5 κοινά πρόσωπα στη βασική τους σύνθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτά τα πρόσωπα είναι ο Πασχαλάκης που φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Τζολάκη κάτω από την εστία, οι Σωκράτης, Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα και ο Μπιέλ στην επίθεση.

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό «κόπηκαν» από την αποστολή Μαρσέλο και Σισέ

Από εκεί και πέρα, το φρεσκάρισμα στις υπόλοιπες 6 θέσεις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τον Χάμες Ροντρίγκες να ξεκινά στο «10» μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Κρήτη με την ασίστ στο 1-1 των Ερυθρολεύκων και τον Μπακαμπού για τρίτο σερί ματς στην κορυφή της επίθεσης, με τον Κονγκολέζο να αναζητά και το τρίτο του τέρμα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Super League.

Συμπερασματικά, οι σίγουροι στην άμυνα είναι οι Παπασταθόπουλος, Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ ελλείψει των Άβιλα, Βρσάλικο και Σισέ, ενώ ως παρτενέρ του Σωκράτη δοκιμάστηκε περισσότερο ο Μπα που επίσης επιστρέφει στη δράση.

Στα χαφ, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του καθοριστικού Εμβιλά με τον Ίνμπομ Χουάνγκ στο πλάι του, ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Μπιέλ και Μασούρας έχουν το προβάδισμα.

Σέντρα στις 20:00 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με διαιτητή τον Λετονό Τρεϊμάνις και VAR τον Πορτογάλο Πινέιρο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς