16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό «κόπηκαν» από την αποστολή Μαρσέλο και Σισέ

Αρκετά και μαζεμένα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Οι λόγοι πίσω από τις απουσίες των Μαρσέλο, Σισέ, Βρσάλικο και Άβιλα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Super League σε ένα «must-win» παιχνίδι για την ομάδα του Μίτσελ, που πάντως αντιμετωπίζει και σε αυτό το παιχνίδι σημαντικές απουσίες.

athlosnews.gr/649936/mitsel-enantion-paok-i-tessara-me-ypografi-kabel-kai-to-diplo-pou-tou-stoichise-ti-thesi-vids/

Τη στιγμή που Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Μπα επέστρεψαν στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, άλλοι δεν πρόλαβαν τη μάχη με τον χρόνο και θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι από τις κερκίδες του κατάμεστου «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο λόγος για τους Μαρσέλο, Σισέ, Άβιλα και Βρσάλικο που έμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους, αλλά όλοι με μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Βρσάλικο και Άβιλα προτιμήθηκε να προφυλαχθούν ενόψει και των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Πειραιωτών καθώς δεν βρισκόταν στο 100% της αγωνιστικής τους ετοιμότητας, ενώ για τους Μαρσέλο και Σισέ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος στόπερ παραπονέθηκε για μία μικρή ενόχληση που είχε στην προπόνηση της Κυριακής και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να «κοπεί» από τις επιλογές του Μίτσελ, ενώ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει μία μικρή σύσπαση στον τετρακέφαλο που δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή στο αποψινό (20:00) ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς, υπό τον φόβο υποτροπιασμού κι ενώ οι αγώνες «τρέχουν» με φόντο το Αγρίνιο αλλά και τη Φράιμπουργκ την επόμενη εβδομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς