25.3 C
Athens

Παναθηναϊκός: «Όσα έγιναν στη Λαμία μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, τα πάντα για να μην αλλοιωθεί το πρωτάθλημα»

Για άλλη μία αγωνιστική οι Πράσινοι, παρά τη νίκη, εκφράζουν τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία, αναφέροντας πως θα διασφαλίσουν μέχρι τέλους και με κάθε μέσο που διαθέτουν τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος

Ως «πύρρειος» μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία επί της τοπικής ομάδας με 2-0, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε 5 παίκτες του να τραυματίζονται (με τους δύο σοβαρά) και πονοκεφαλιάζει ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Πρασίνων, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή.

Το «τριφύλλι» παρά τη νίκη, για άλλη μία αγωνιστική, είχε έντονα παράπονα από την «αλήτικη», όπως την χαρακτήρισε, διαιτησία του Φωτιά και τόνισε ότι διασφαλίσει με κάθε μέσο τη μη αλλοίωση του πρωταθλήματος μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς