19.2 C
Athens

Η τρομερή Άρσεναλ πέρασε κι από το Έλαντ Ρόουντ, γκέλα με αρνητικό Ρονάλντο για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (vid)

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της καθώς μετά από τα 10 πρώτα φετινά ματς μετρά εννέα νίκες με τελευταία αυτή στο Έλαντ Ρόουντ με 1-0 απέναντι στη Λιντς.

Ο Σάκα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από το 35ο λεπτό όταν από πλάγια θέση έκανε μια τρομερή εκτέλεση κι έπιασε αδιάβαστο τον Μελιέ που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν με τον Μπάμφορντ στο δεύτερο μέρος αλλά ο Άγγλος έχασε πέναλτι (έστειλε την μπάλα άουτ) και οι φιλοξενούμενοι διά πυρός και σιδήρου πήραν ένα σπουδαίο διπλό που τους διατηρεί στην κορυφή.

 

Την πρώτη της ισοπαλία στη σεζόν γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 0-0 στο Ολντ Τράφορντ με τη Νιούκαστλ. Οι Κόκκινοι γλίτωσαν από διπλό δοκάρι του Ζοέλιντον στο πρώτο μέρος (πρώτα στο οριζόντιο και μετά στο κάθετο) ενώ στο δεύτερο σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες με τον Φρεντ να χάνει γκολ σε άδεια εστία μετά το γύρισμα του Ράσφορντ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που χάλασε αρκετές φάσεις με τις τελικές πάσες του, είχε πολλά νεύρα και φάνηκε

Η Τσέλσι συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί της με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο και κρατώντας ξανά το μηδέν πέρασε από το Βίλα Παρκ (0-2) απέναντι στην Άστον Βίλα. Το γρήγορο γκολ του Μάουντ άνοιξε το ματς αλλά οι Λονδρέζοι απειλήθηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις ενώ ο Άγγλος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 15/10

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0 (56′ πεν. Νέβες)

Φούλαμ – Μπόρνμουθ 2-2 (22′ Ντιόπ, 52′ πεν. Μίτροβιτς / 2′ Σολάνκε, 29′ Λέρμα)

Τότεναμ – Έβερτον 2-0 (59′ πεν. Κέιν, 86′ Χόιμπιεργκ)

Κυριακή 16/10

Άστον Βίλα – Τσέλσι 0-2 (6′, 65′ Μάουντ)

Λιντς – Άρσεναλ 0-1 (35′ Σάκα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 0-0

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 1-1 (20′ Περό / 64′ Ράις)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς