16.8 C
Athens

Γουλβς – Νότιγχαμ 1-0: Ξύπνησαν από τον λήθαργο οι Λύκοι, ο Ζοσέ Σα έπιασε πέναλτι (vid)

Η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και παραμένει η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Το Σάββατο (15/10) όμως μοιάζει – έστω και προσωρινά – να ξυπνά από τον λήθαργο και να βρίσκει ένα γκολ-χρυσάφι για να φτάσει τους εννέα βαθμούς και να βγει προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Λύκοι επικράτησαν με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Μολινό» και διατήρησαν τους Κόκκινους του Στιβ Κούπερ (ο οποίος ανανέωσε ως το 2025 ως ένδειξη στήριξης κι εμπιστοσύνης) στην τελευταία θέση. Παράλληλα βρήκαν το πρώτο τους γκολ μετά τις 3/9 όταν και είχαν κερδίσει για τελευταία φορά (με το ίδιο σκορ) τη Σαουθάμπτον.

Ένα σουτ του Ανταμά Τραορέ πάνω στο απλωμένο χέρι του Τόφολο έφερε το πέναλτι για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 56′ με τον Νέβες.

 

Οι φιλοξενούμενοι που υπέστησαν την 6η τους ήττα στα τελευταία επτά ματς, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν μετά το κερδισμένο πέναλτι στο 79′ στο μαρκάρισμα του Ματέους Νούνες, αλλά ο τρομερός Ζοσέ Σα έπεσε εντυπωσιακά και σταμάτησε τον Τζόνσον για να κρατήσει το 1-0.

 

Φούλαμ και Μπόρνμουθ έμειναν στο 2-2 στο Κρέιβεν Κότατζ και ο βαθμός φάνηκε να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες παρότι αυτή του Μάρκο Σίλβα ήταν ανώτερη.

Τα Κεράσια προηγήθηκαν με τη… σέντρα (2′) όταν ο Μπίλινγκ γύρισε στον Σολάνκε που από κοντά έκανε το 0-1. Η Φούλαμ απάντησε στο 22′ με την κεφαλιά του Ισά Ντιόπ στην εκτέλεση κόρνερ του Αντρέας Περέιρα όμως επτά λεπτά αργότερα ο Λέρμα με το δεύτερο γκολ του στη σεζόν με μακρινό σουτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έσωσαν τον βαθμό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίτροβιτς κι είχαν ευκαιρίες για γκολ νίκης αλλά δεν το βρήκαν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 15/10

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0 (56′ πεν. Νέβες)

Φούλαμ – Μπόρνμουθ 2-2 (22′ Ντιόπ, 52′ πεν. Μίτροβιτς / 2′ Σολάνκε, 29′ Λέρμα)

Τότεναμ – Έβερτον (19:30)

Κυριακή 16/10

Άστον Βίλα – Τσέλσι (16:00)

Λιντς – Άρσεναλ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ (16:00)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (16:00)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς