27.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο αποφασισμένος Εμβιλά και τα δεδομένα για Ελ Αραμπί και Άβιλα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Γιαν Εμβιλά που σφίγγει τα δόντια και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της Δευτέρας και οι Ελ Αραμπί - Άβιλα που πάνε κόντρα στις πιθανότητες και το παλεύουν για την αποστολή

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται από την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, που το βράδυ της Δευτέρας (17/10, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Super League.

Η ομάδα του Μίτσελ άφησε πίσω της την ισοπαλία στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάγκ και εστιάζει πλήρως την προσοχή της στο «must-win» παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρά τα προβλήματα με τα οποία γύρισε από το Αζερμπαϊτζάν αλλά κι αυτά που ήταν γνωστά από πριν, οι Πειραιώτες δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για το πιο κρίσιμο παιχνίδι έως τώρα στην Ελλάδα, από το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να απουσιάζει κανείς.

Κι αυτό φαίνεται μέσα από το πείσμα του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος παρά το πρήξιμο στο πόδι μετά το ματς με τους Αζέρους σφίγγει τα δόντια και όπως φαίνεται θα βρίσκεται κανονικά τόσο στα πλάνα όσο και στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας τη Δευτέρα το βράδυ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ερωτηματικά για την «ερυθρόλευκη» αποστολή κι έχουν να κάνουν με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Γκόρντον Άβιλα.

Από τη μία ο Μαροκινός στράικερ που πάει κόντρα στις πιθανότητες μετά τη θλάση που υπέστη κι ενώ το πλάνο ήταν να επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα, δείχνει την θέληση να… τρέξει στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής ώστε να βρίσκεται έστω στον πάγκο για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Τα πάντα θα κριθούν στην πρόβα τζενεράλε της Κυριακής στο Ρέντη, με τον Μίτσελ ταυτόχρονα να περιμένει να δει και την κατάσταση του Άβιλα, που επίσης έχει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι παρά τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις οι οποίες τον ήθελαν εκτός δράσης μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Θυμίζουμε ότι με την πρώτη ομάδα προπονείται ξανά από το Σάββατο ο Θανάσης Ανδρούτσος με απόφαση Μίτσελ, καθώς οι λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Άβιλα, είναι περιορισμένες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς