21.8 C
Athens

Πάρντιου: Είμαι αγανακτισμένος, η εικόνα είναι μακριά από αυτό που θέλω να δω εγώ

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε αγανακτισμένος για τα γκολ που δέχεται ο Άρης έστω κι αν αυτή τη φορά οι Κίτρινοι έφτασαν σε ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό. Ο κόουτς των Κίτρινων υποστήριξε πως η εικόνα της ομάδας του είναι μακριά από αυτό που εκείνος θέλει να δει ωστόσο τόνισε πως το τρίποντο θα δώσει αυτοπεποίθηση στο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA: «Αυτή η νίκη ήταν μια μεγάλη αποφόρτιση, γιατί υπήρχε πίεση από τους οπαδούς, αλλά και από το σωματείο και αυτό γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Υπήρχε πίεση ιδιαίτερα από τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ. Διαλέξαμε μια ομάδα σήμερα που ήταν πιο ασφαλής, μπήκαμε αγχωμένοι στο ματς. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε παραπάνω και με κάποιες αλλαγές αλλάξαμε τακτική και πήραμε τη νίκη. Τα δυο γκολ ήταν τα πιο σημαντικά από τότε που ανέλαβα τον Άρη».

Για το αν ήταν αγχωμένος: «Αγανακτισμένος είμαι γιατί και στα τέσσερα παιχνίδια έχουμε δεχθεί πρώτοι γκολ και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε για τον προπονητή της, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ανατροπές και πολύ δυσάρεστο να δέχεσαι γκολ. Πάλι προήλθε από ένα στημένο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και είναι απογοητευτικό. Η εικόνα της ομάδας είναι μακριά από αυτό που θέλω να δω εγώ. Σήμερα είχα ένα προαίσθημα ότι δεν θα ήταν καλά. Είναι σημαντικό να δείξουμε στους οπαδούς ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε».

Για το αν αυτή η νίκη βοηθάει για να βρει ο Άρης τα πατήματά του: «Σίγουρα και έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ ότι μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς