23.8 C
Athens

Ο Λάιντνερ πήρε στα χέρια του το ρουμάνικο διαβατήριο

Ο διεθνής Ισραηλινός μπακ απέκτησε επιτέλους το διαβατήριο μετά από μια χρονοβόρα διαδικασία και πλέον δεν θα πιάνει θέση ξένου στον Ολυμπιακό

Ο Ντορόν Λάιντνερ λογίζεται και με τη βούλα ως κοινοτικός στον Ολυμπιακό καθώς από την Παρασκευή (14/10) ο Ισραηλινός έχει στα χέρια του το ρουμάνικο διαβατήριο! Ήταν μια υπόθεση που τράβηξε αρκετούς μήνες αλλά η ταλαιπωρία και η γραφειοκρατία άξιζαν και με το παραπάνω τον κόπο, αφού πια ο 20χρονος αριστερός μπακ δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου και θα είναι σε θέση να αγωνίζεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας εφόσον το επιθυμεί ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει δείξει πως δίνει ευκαιρίες σε ταλαντούχα παιδιά κι αν μη τι άλλο ο Λάιντνερ είναι μια σπουδαία επένδυση που σίγουρα σταδιακά εφόσον βρει ρυθμό και προσαρμοστεί, τότε θα είναι σε θέση να δώσει αρκετές λύσεις και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ισραηλινός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ενώ αποκτήθηκε αντί 2.000.000 ευρώ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ με την οποία την περασμένη σεζόν μέτρησε πέρυσι ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 26 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πρόσφατα παρότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό – λόγω έλλειψης αγώνων στα πόδια του – έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Αλβανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς