15 C
Athens

Αλάνθαστος ο Λάιντνερ στη νίκη του Ισραήλ επί της Αλβανίας, αγωνίστηκε για 73′ και έδειξε έτοιμος

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Ντόρον Λάιντνερ, που στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι του Ισραήλ με την Αλβανία ήταν αλάνθαστος με αγωνιστική συνέπεια στην άμυνα και σωστά ανεβάσματα στην επίθεση, σε μία εμφάνιση - μήνυμα προς τον Μίτσελ

Επιτέλους δράση για τον Ντόρον Λάιντνερ.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που ανήκει στους Ερυθρόλευκους από τον Αύγουστο αλλά για γραφειοκρατικά ζητήματα και λόγω της έλλειψης του ρουμάνικου διαβατηρίου δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί στην Ελλάδα, βρήκε χρόνο συμμετοχής μέσω της εθνικής ομάδας του Ισραήλ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι κόντρα στην Αλβανία, στο οποίο μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός μπακ των Πειραιωτών βαθμολογήθηκε με το υψηλότατο 7,2 από το ranking της UEFA στο ματς με τους Αλβανούς, όντας καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση για τα 73 λεπτά που έμεινε στο χορτάρι καθώς είναι ξεκάθαρο ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Λάιντνερ είχε 14/17 εύστοχες μεταβιβάσεις, 3 κλεψίματα, 4 σέντρες, 1 λάθος και μέτρησε 7,8 χλμ. στο «κοντέρ» του για όσο αγωνίστηκε δείχνοντας συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και αρκετά καλός στα ανεβάσματά του, γεγονός που τον όρισε ως κορυφαίο στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Μάλιστα, το Ισραήλ επικράτησε τελικά με 2-1 χάρη σε τέρμα του Μπάριμπο στις καθυστερήσεις και κρατά σφιχτά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Group B που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Σίγουρα μία εμφάνιση – μήνυμα προς τον Μίτσελ από τον Ισραηλινό που δείχνει έτοιμος για δράση και στον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς