16.1 C
Athens

Ο Ανρί… απαρνείται τον Εμπαπέ: «Νομίζει ότι είναι πιο σημαντικός από την Παρί»

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο ύστερα από τα νέα του… νάζια. Ο Γάλλος σταρ έκανε μέχρι και τον Τιερί Ανρί, που είναι ο Νο1 θαυμαστής του, να τον… κράξει. Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο επιθετικός της Παρί πιστεύει ότι είναι σημαντικότερος από τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Εμπαμπέ ζήτησε να αποχωρήσει από την Παρί τον Ιανουάριο μόλις πέντε μήνες μετά την επέκταση της συνεργασίας τους. Το καλοκαίρι είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ και είχε αναγκάσει τους Γάλλους να του προσφέρουν γη και ύδωρ. Μόλις πέντε μήνες μετά ο Γάλλος κάνει νέα… νάζια και θέλει να αποχωρήσει τελικά από τη γαλλική ομάδα.

Ο Τιερί Ανρί πήρε θέση για όσα κάνει ο Εμπαμπέ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που τον είχε χρίσει διάδοχο του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα χρησιμοποιήσω τη δική μου ιστορία. Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, δεν μου άρεσε να παίζω στα άκρα της επίθεσης. Το μισούσα! Αλλά το έκανα για την ομάδα.

Υπάρχει ένας κανόνας: αν ο προπονητής σού ζητήσει να κάνεις κάτι, το κάνεις, ΑΝ φυσικά είναι για το καλό της ομάδας. Αν κάνει περισσότερο κακό, δέχομαι το επιχείρημα.

Οι προπονητές τον έκαναν να νιώσει πως το κλαμπ είναι πιο σημαντικό από όλους; Ή του έδωσαν να καταλάβει πως εκείνος είναι πιο σημαντικός από το κλαμπ; Βλέπω πολύ εγωισμό, πολλή δύναμη για έναν παίκτη 24 ετών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς