21.2 C
Athens

Η Marca αλλάζει τα δεδομένα για το μέλλον του Εμπαπέ: «Θέλει Ρεάλ, αλλά η Παρί τον δίνει μόνο στη Λίβερπουλ»

Η Marca αποκαλύπτει το παρασκήνιο των πολύ κακών σχέσεων της διοίκησης της Παρί με την πλευρά Εμπαπέ, αναφέροντας πως πρόθεση του Γάλλου αστέρα είναι να πάει άμεσα στη Ρεάλ, με τους Παριζιάνους πάντως να τον στέλνουν στο... Άνφιλντ

Τελικά, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και η πιθανή μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα μας απασχολήσει και τον ερχόμενο Γενάρη, παρόλο που ο Γάλλος αστέρα το καλοκαίρι προτίμησε να ρίξει «άκυρο» στους Μαδριλένους ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με σημερινό (11/10) δημοσίευμα της «Marca» ο Εμπαπέ είναι πλήρως απογοητευμένος από την στάση της διοίκησης των Παριζιάνων απέναντί του, νιώθει προδομένος κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους και έχει ζητήσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ από τον ερχόμενο χειμώνα.

Κάτι που δύσκολα θα συμβεί από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα τον έχει χρυσοπληρώσει για να τον κρατήσει στο «Παρκ Ντε Πρενς» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024, τη στιγμή που όπως αποκαλύπτει το ισπανικό Μέσο ο Αλ Κελαϊφί δεν προτίθεται να έρθει σε συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο βρίσκεται σε ρήξη.

Η Marca, μάλιστα, πάει το ρεπορτάζ της ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως η Παρί «καλοβλέπει» μόνο τη Λίβερπουλ για να της παραχωρήσει αν χρειαστεί τα δικαιώματα του Εμπαπέ, υπολογίζει όμως δίχως τους Κόκκινους που σε καμία περίπτωση δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να υποστηρίξουν μία τέτοια μεταγραφική βόμβα.

Ο Εμπαπέ φέρεται να ζητάει Ρεάλ και μάλιστα άμεσα, η Παρί τον στέλνει στο Άνφιλντ και το απόλυτο μεταγραφικό σίριαλ των τελευταίων δύο ετών δε λέει να τελειώσει…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς