21.2 C
Athens

Κατσουράνης: Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Αϊτόρ (vid)

Ο πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Κώστας Κατσουράνης, δήλωσε αυτό που αντιλήφθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων: ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με ένα άκρως… συζητήσιμο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αϊτόρ. Από χθες η συγκεκριμένη φάση έχει σηκώσει πολλή συζήτηση για το αν ήταν παράβαση ή όχι. Ο Κώστας Κατσουράνης πήρε θέση και τόνισε ότι κατά τη γνώμη του δεν ήταν πέναλτι.

Οι Πράσινοι έκαναν το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα, καθώς ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα πέναλτι του Αϊτόρ, το οποίο όμως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Και αν εξαιρέσουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σχεδόν κανείς άλλος δεν μπορεί να δει κάτι τόσο μεμπτό στην επίμαχη φάση που να δικαιολογεί τον καταλογισμό ενός πέναλτι με το οποίο κρίθηκε μια ολόκληρη αναμέτρηση.

Ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή Betarades στο Youtube ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και απάντησε: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα πέναλτι».

Δείτε όσα ανέφερε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς